Virda bad och sportcenter

Virda Bad- och Sportcenter

OBS! Simtävling lördag 9/12. Detta innebär att simhallen är STÄNGD för allmänheten.

Platsbokning helger

På grund av ombyggnad av simhallens omklädningsrum kommer vi under helgerna (lördagar/söndagar) med start vecka 42 att införa platsbokning. För dig som löser engångsbiljett innebär det att du måste förboka din plats för att vara säker på plats och det gör du via vår hemsida. (Obs begränsat antal platser.)

https://alvesta.entryevent.se/ticketshop/


 


Kompensation för träningskort/simkort

Den 25 april påbörjades arbetet med den vattenskada som har drabbat omklädningsrummen för dam och herr vid simhallen. Vi har nu fått veta att slutdatum för denna insats blir fördröjd och att arbetet nu beräknas vara klart i december. På grund av vattenskadan stängdes simhallen under en längre period under sommaren samt att det fördröjda datum för färdigställande kommer vi nu kompensera dig som löst träningskort hos oss. Kompensationen (det vill säga förlängningen av ditt kort) kommer att se olika ut beroende på vilket kort du köpt, när det köptes och när det löper ut. För att ditt träningskort ska förlängas krävs att du kontaktar personal på anläggningen så hjälper vi dig.


Viktig information till besökare av simhall och gym i Virda bad- och sportcenter

Vattenskador har upptäckts i omklädningsrummen för simhall och gym vilket nu åtgärdas.

Arbetet påbörjades den 25 april. Återställningsarbetet är nu igång och vi återkommer i början av september med en tidslan för när allt beräknas vara klart. Ingen omklädning eller bastu är möjlig i dessa ytor utan besökare hänvisas till ombyte och dusch i sporthallens omklädningsrum i källarplan. Tänk att gå lugnt då golven kan bli hala.
Ångbastun i simhallen öppen som vanligt. 

Ingång till simhallen sker via dörr vid hissen. Skåp att låsa in dina kläder och andra tillhörigheter finns i simhallen, glöm inte ta med hänglås om du vill använda dessa skåp.

För besökare till gymmet rekommenderar vi att om möjligt byta om och duscha hemma samt använda skåpen utanför gymmet för att förvara kläder och ytterskor.


 

 

En ny multiarena byggs - så påverkas du som besökare

Mellan april 2023 och hösten 2024 bygger vi en ny multiarena vid Virda bad- och sportcenter.  Läs om hur ombyggnationen påverkar dig som besökare.