Mötesplatser för unga

Mötesplatsen för unga

Mötesplatsen för unga är för dig mellan 16 och 22 år och håller öppet måndagar klockan 17-20 samt fredagar klockan 18-23 på Folkets hus i Alvesta.
På mötesplatsen kan man fika, plugga, lära, umgås och ha roligt.
Verksamheten bedrivs i samverkan mellan Alvesta kommun, Alvesta Folkets hus samt den ideella föreningen Ungdomskällaren.
För mer information om vad som är på gång följ oss på instagram där vi finns som, Mötesplatsen för unga.

Lajka - aktiv fritid för unga

Lajka bjuder in till olika aktiviteter för tjejer i åldern 12-25 år. Bland annat anordnar Lajka Trafiklära för tjejer som är en studiecirkel där tjejer i åldern 16-25 år förbereder sig inför att de ska söka sig till trafikskolan. Vi pluggar ihop, pratar, diskuterar, kikar på filmer och övar på att köra bil i en bil-simulator. Trafiklära för tjejer genomförs i samverkan med Arvsfondsprojektet Lajka - aktiv fritid för unga i Alvesta kommun, Fältgruppen i Alvesta kommun, Allbo lärcenter, områdespolisen och Alvesta Trafikskola AB.

Det är helt gratis att delta. Verksamheten utgår från Café Rönnedal. För mer information och föranmälan kontakta lena.klarefelt@abf.se eller på telefon 0722-010916.

Lajka är ett Arvsfondsprojket i samverkan med Alvesta kommun.

ALVESTA MOTORKLUBB

Alvesta Motorklubb är en ideell förening med ett socialt syfte. Visionen att skapa en plats för gemenskap, tillhörighet och meningsfullhet för motorintresserade. För mer information gå in på deras facebooksida.
Alvesta Motorklubb driver ett Arvsfondsprojket i samverkan med Alvesta kommun.