Musikskolan

Musikskolan

Musikskolan i vår kommun har sin bas i det som tidigare var Stenlyckeskolan och ligger i anslutning till fritidsgården, med vilka vi har ett nära samarbete. Flera av lärarna bedriver också undervisning i de mindre skolorna ute på landsbygden.

God Jul & Gott Nytt År 2020!

Alla elever i kommunen har möjlighet att få undervisning på ett instrument eller i sång. Antagningsåldern för de olika instrumenten och solosång varierar (se vidare på fliken "Kurser och priser") men naturligtvis är man välkommen att börja när som helst under skoltiden - ända upp till trean i gymnasiet. Undervisningen sker antingen enskilt eller i grupp.

På vissa instrument/sång är anmälningstrycket extra stort, vilket kan medföra att man ställs i kö (kontakta Musikskolan för aktuell information). 

Vi som arbetar på Musikskolan strävar efter att utveckla elevens kreativa och tekniska förmåga och försöker anpassa vår undervisning efter varje individs förutsättningar och ambitioner.

Välkomna till 2020

Snart drar Musikskolan igång igen

Vi lärare på Musikskolan hälsar alla våra elever, gamla som nya, hjärtligt välkomna till en ny termin på Alvesta Musikskola. Vi hoppas att ni har haft ett skönt jullov och är redo för nya utmaningar i musikens värld.

Undervisningen för vårterminen startar igång igen vecka 3 (13 januari).

Är det något ni undrar över om kommande termin så skicka gärna ett mail till respektive lärare.

 Nu kör vi!