Vislanda fritidsgård

Vislanda fritidsgård

Under hösten välkomnar vi på grund av Covid-19 endast elever från den skola där fritidsgården ligger. Ungdomar från årskurs 6 upp till och med årskurs 9 är välkomna.

Verksamheten följer folkhälsomyndighetens rekommendationer angående coronaviruset. Fritidsgårdarna blandar inte ungdomar från olika områden i gårdsgemensamma aktiviteter och folkhäslomyndighetens gräns vid 50 personer gäller.

Öppettider
Mån ”After School”15-19
Ons ”After School”15-19
Fred 19-23
Lör 19-23

Obs! Mellan klockan 19.00-20.30 har vi endast öppet för dig i årskurs 6 och 7.

Se helgernas planering på Instagram under @vislandafritidsgard

Varmt välkommen till oss för en trevlig kväll med kompisarna. Här erbjuder vi sällskapsspel, biljard, pingis, PS4 och Wii eller om man bara är intresserad av att sitta och snacka och lyssna på lite skön musik. Vi försöker också planera in lite happenings så som musikquiz, 5-kamp och pepparkaksbak. Ni ungdomar får ju dock självklart komma med tankar och idéer på vad ni vill hitta på.

Föräldrar, självklart är ni också välkomna. Ta en promenad i byn och kolla läget och ta gärna en kaffe och samtala lite med oss i personalen. Vi blir alltid glada när vi får besök från andra vuxna som hjälper till att hålla ett öga på våra ungdomar.

Att hänga på fritidsgården ska vara en trevlig kvällsaktivitet för alla, både dig och dom runt omkring dig. Har du frågor och funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig.

Ses på gården!