Vislanda fritidsgård

Vislanda fritidsgård

För dig som går i årskurs 6 upp till det att du fyller 18 år.

OBS!

Under rådande omständigheter kring Covid-19 flyttar fritidsgården ut och kommer vara på skolgården. Personal från fritidsgården kommer vara ute och arrangera aktiviteter mellan klockan 17:00 - 20:00 

 

VID FRÅGOR KONTAKTA KRISTINA ERIKSSON, CHEF FÖR UNG I ALVESTA. 


Vislanda fritidsgård har öppet:

Fredagar: 18.00-22.00
Lördagar: 18.00-22.00

Obs! Mellan klockan 18.00-19.30 har vi endast öppet för dig i årskurs 6 och 7.

Se helgernas planering på Instagram under @vislandafritidsgard

Varmt välkommen till oss för en trevlig kväll med kompisarna. Här erbjuder vi sällskapsspel, biljard, pingis, PS4 och Wii eller om man bara är intresserad av att sitta och snacka och lyssna på lite skön musik. Vi försöker också planera in lite happenings så som musikquiz, 5-kamp och pepparkaksbak. Ni ungdomar får ju dock självklart komma med tankar och idéer på vad ni vill hitta på.

Föräldrar, självklart är ni också välkomna. Ta en promenad i byn och kolla läget och ta gärna en kaffe och samtala lite med oss i personalen. Vi blir alltid glada när vi får besök från andra vuxna som hjälper till att hålla ett öga på våra ungdomar.

Att hänga på fritidsgården ska vara en trevlig kvällsaktivitet för alla, både dig och dom runt omkring dig. Har du frågor och funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig.

Ses på gården!