Vislanda fritidsgård

Vislanda fritidsgård

Öppettider

Måndag klockan 18-21 (Grimslöv)
Fredag klockan 19-23
Lördag klockan 19-23

Obs! Fredagar och lördagar mellan klockan 19.00-20.30 har vi endast öppet för dig i årskurs 6 och 7. Övriga tider är Fritidsgården är öppen för dig i årkurs 6 och fram till du fyller 18 år.

Se helgernas planering på Instagram under @vislandafritidsgard
För öppettider i samband med lov, se information på respektive Fritidsgård samt på sociala medier.

Varmt välkommen till oss för en trevlig kväll med kompisarna. Här erbjuder vi sällskapsspel, biljard, pingis, PS4 och Wii eller om man bara är intresserad av att sitta och snacka och lyssna på lite skön musik. Vi försöker också planera in lite happenings så som musikquiz, 5-kamp och pepparkaksbak. Ni ungdomar får ju dock självklart komma med tankar och idéer på vad ni vill hitta på.

Föräldrar, självklart är ni också välkomna. Ta en promenad i byn och kolla läget och ta gärna en kaffe och samtala lite med oss i personalen. Vi blir alltid glada när vi får besök från andra vuxna som hjälper till att hålla ett öga på våra ungdomar.

Att hänga på fritidsgården ska vara en trevlig kvällsaktivitet för alla, både dig och dom runt omkring dig. Har du frågor och funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig.

Ses på gården!