Möt Sandra Erlandsson - HR konsult

Idag har vi träffat Sandra Erlandsson som jobbar som HR- konsult på kommunen. Hon ansvarar för att se till att alla som söker feriearbete ska få ett arbete. Hon ser till att så många ungdomar som möjligt får komma ut i arbete i sommaren.

 

Vad är det du gör?

- Jag samordnar hela feriearbete processen, det som ungdomarna har sökt. Sedan försöker placera ut och fördela ungdomarna utifrån vad de önskat, samtidigt har jag kontakt med arbetsplatserna.

Hur länge jobbar du med här jobbet?

- I år är det tredje året jag jobbar.

Vilken tid börjar/slutar du på dagarna?

- Det är jätteolika jag börjar mellan sju och åtta och sen slutar jag mellan fyra och sex , det beror på hur mycke det är att göra. 

Sitter du ofta ditt jobb?

- Det är både och. Vanligtvis när det inte corona tiden så jobbar jag alltid på arbetsplatsen här, men nu under corona tiden så har vi delat upp det så halva gruppen på vår avdelningen som jag tillhör jobbar hemma och halva jobbar på jobbet.

Vad gör du på din fritid?

- Jag umgåtts jättemycket med min familj, Jag har en dotter som är ett och halvt år, och spenderar mycket tid med henne.

Har du barn?

- Ja, jag är mamma till ett barn.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

- Jag hoppas att jag ska få utvecklas min roll lära mig nya saker. Jag har inte jobbat länge men jag jobbar som HR- konsult , jag har inte jobbat så många år så jag har mycket kvar att lära mig  och det hoppas jag verkligen att jag ska få göra de kommande 5 åren. Privat så hoppas jag att jag och min familj få mår bra vi kanske ska bygga hus och såna saker.