Covid-19

På grund av covid-19 gäller en del särskilda regler på Virda bad och sportcenter.

Med anledning av de skärpta nationella råden som gäller från och med 14 december 2020 är Virda bad- och sportcenter stängt för allmänheten. Läs mer på Virda bad- och sportcenter.

 

Uppdaterad information om vattengympa och babysim finns under respektive flik.

Information gällande Covid-19

För att minska smittspridning så är ångbastun avstängd på obestämd tid framöver (detta pga Covid-19.) Från och med 13 maj genomför vi även följande begränsningar:

- Varannat skåp i omklädningsrummen är stängt

- Vi begränsar antalet platser i bubbelpoolen till 4 personer

- Vi begränsar antalet platser i respektive bastu i omklädningsrummen till 4 personer

- Vi stänger simhallen tidigare på lördagar. De nya öppettiderna blir därmed 10:00-14:00. Gymmets öppettider är som vanligt.

Alvesta kommun följer utvecklingen av Coronaviruset, för mer och uppdaterad information besök Alvesta kommun www.alvesta.se

Du som har köpt ett kort för gym och eller bad till Virda bad och sportcenter har möjlighet att pausa detta kort med till att börja med en månad, detta innebär att vi kostnadsfritt förlänger ditt kort med motsvarande tid. Har du gymkort där även bad ingår får pausa båda aktiviteterna. Vi vill dock att du kontaktar oss via telefon eller besöker oss under öppethållande för reception https://www.alvesta.se/se--gora/Fritid/Sim--och-sporthall/ för att meddela från vilket datum du vill pausa ditt kort.