Trygghetsboende Liljan

Trygghetsboendet Liljan erbjuder välplanerade och moderna lägenheter anpassade för dig som fyllt 75 år. Lägenheterna är funktionellt utformade och planerade så att möjligheten finns att bo kvar hemma om behov av stöd finns. Om till exempel hemtjänst, larm eller annan anpassning för att öka tillgängligheten är aktuellt.

En av grundstenarna för ett trygghetsboende är social gemenskap, därför finns det en gemensamhetslokal för samvaro, hobby och rekreation på Liljan. Det kommer även finnas en trygghetsvärd närvarande varje vecka. Trygghetsvärdens uppgift är att främja trivsel och ordna gemensamma aktiviteter i samråd med de boende. Särskilda boendet Björkliden ligger i anslutning till trygghetsboendet där det finns en restaurang som de boende på Liljan är välkomna att nyttja. 


Lägenheterna på Trygghetsboendet Liljan är fördelade på 2 våningar. De är i storlekarna 2–3 rum och kök och har antingen egen balkong eller uteplats, tvätt- och torkmöjlighet i badrum samt eget förråd. Det finns en hiss i huset och miljöhus på gården. I mitten av huset ligger gemensamhetslokalen med tillhörande uteplats som alla boende är välkomna att använda. Lägenheterna är klara för inflytt juni 2021. Bo och trivs på Trygghetsboendet Liljan i Vislanda!

Så här gör du en intresseanmälan
Lägenheterna hyrs ut på samma villkor som vanliga lägenheter med åldersgränsen som enda skillnad. Uthyrningen sker via Allbohus ordinarie bostadskö vilket innebär att du måste vara registrerad för att kunna söka. Den sökande som har högst köpoäng blir erbjuden att hyra lägenheten. Registrera dig på Mina sidor via AllboHus hemsida. När du är inloggad väljer du lediga lägenheter och gör därefter en intresseanmälan för den eller de lägenheter du skulle kunna tänka dig att bo i. Efter att sista ansökningsdagen har gått ut tar vi kontakt med de som lämnat intresseanmälningar.

Klicka här för att läsa mer och gör en intresseanmälan på Allbohus hemsida