Feriearbete 2019

Under sommaren 2019 kan du som är född år 2001, 2002 eller 2003 söka feriearbete inom Alvesta kommun. Observera att du måste ha slutat nian.


Ansökningsperioden är nu över, men du kan fortfarande lämna in din ansöka och beviljas feriearbete i mån av plats.

Besked om tilldelad plats skickas ut med post under vecka 12. Eftersom att det finns ett begränsat antal platser kommer inte alla som har sökt att få ett erbjudande i första omgången, men kan vid eventuella återbud komma att erbjudas en plats efter lottning.
___
 

Feriearbete är en form av sommarjobb där du arbetar sex timmar per dag under tre veckor. Du har under ditt feriearbete en tilldelad handledare.

Sommaren är uppdelad i tre ferieperioder, vecka 25-27, vecka 28-30 samt vecka 31-33. Det kan inom vissa verksamheter förekomma andra perioder, dock är även dessa förlagda mellan vecka 25-33.  

Feriearbete finns bland annat inom barnomsorg, vaktmästeri och parkförvaltning, vård och omsorg, kök, lokalvård, musikprojekt, kontor, inom föreningslivet med mera. 

Om du vill arbeta med barn, krävs utdrag ur belastningsregistret. Du kan skicka efter ett utdrag, redan nu, på Polisens webbplats; www.polisen.se.

UngDrive

Har du en dröm om att vara din egen chef och starta upp ett eget företag?

Är du driven, envis och har en vilja av stål?

Är du nyfiken på hur man går från idé till verklighet?

 

För dig som tycker detta låter intresserant finns det denna sommar möjlighet att starta eget företag tillsammans med UngDrive, läs mer om UngDrive här.

Ansökan

____

Observera!
Ansökningsperioden är nu över, men du kan fortfarande lämna in din ansöka och beviljas feriearbete i mån av plats.
____

Du har möjlighet att söka till feriearbete, sommarprojekt, och UngDrive. Var dock uppmärksam på att det är olika ansökningsformulär, följ länkarna nedan eller navigera dig via menyn.

Ansökningsformulär till Feriearbete

Ansökningsformulär till UngDrive

Sista ansökningsdag var 10 mars.

Vår ambition är att så många som möjligt ska få erbjudande, men vi kan inte garantera plats. Observera att du endast får erbjudande till ett av alternativen om du söker till flera.

För mer information maila feriearbete@alvesta.se alt. kontakta Tilda Ströberg på tel. 0472-150 31.