Arbetsledare –Yttre miljö och fastighetsskötsel

AllboHus Fastighets AB söker en arbetsledare för yttre miljö och fastighetsskötselAllboHus Fastighets AB är ett kommunalt allmännyttigt fastighetsbolag som förvaltar bostäder och lokaler på åtta orter i Alvestas kommun. AllboHus äger 1850 lägenheter och 118 000 kvm lokaler.

Vi har ett varierat utbud av lägenheter i centrala och lantliga lägen. Lokalerna innebär allt från skolor och äldreboende till butiker och restauranger. Vi är en central aktör i utvecklingen av Alvesta kommun. Vi är 100 medarbetare inom olika yrkesgrupper.

Vill du ha ett omväxlande och spännande jobb där du skapar värde för hyresgäster och medarbetare? Då kan AllboHus erbjuda dig ett utvecklande arbete som arbetsledare med ansvar för yttre miljö och skötsel av fastigheter där ledorden är delaktighet, engagemang och tillit.

Tjänsten
AllboHus söker en arbetsledare till Serviceavdelningen med ansvar för yttre miljö och fastighetsskötsel. I rollen som arbetsledare rapporterar du till avdelningschef och ansvarar för att tillsammans med medarbetarna skapa trivsamma bostadsgårdar och sköta anläggningar och utrustning utomhus. I fastighetsskötseln ingår även mindre fastighetstekniska reparationer i fastigheterna. Snö och halkbekämpning utförs inom den egna organisationen med hjälp av vår moderna maskinpark. Kontakter med hyresgäster, entreprenörer och medarbetare är ett viktigt inslag i din arbetsdag. Arbetstiden är vanligtvis vardagar 07:00 – 16:00. Beredskapstjänstgöring kan förekomma. Huvudsaklig placering är Alvesta.

 

Kvalifikationer

På AllboHus lägger vi stor vikt vid våra medarbetares personliga egenskaper. Vi förutsätter att du har examen från relevant utbildning på lägst gymnasienivå, trädgårdsutbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Gärna några års erfarenhet av arbetsledning inom skötsel av yttre miljö eller fastighetsbranschen. Vi vill att du har ett coachande förhållningssätt i ditt ledarskap, intresse för fastighetsskötsel och samhällsutveckling. Vidare att du är serviceinriktad, strukturerad och har lätt för att kommunicera. Du har kunskaper i svenska, engelska samt Officepaketet. B-körkort krävs.


Anställningsform/Lön

 

Tillsvidareanställning heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Individuell månadslön.

 

Upplysningar
Servicechef Stefan Fransson 0472-150 61
HR-chef Kristina Petersson, 0472-154 39
Facklig företrädare Patrik Rosén, Kommunal, 0472-59 56 77

Ansökan
Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 2020-06-24. Ansökan märkt ”arbetsledare” med personligt brev och CV skickas via e-post till ansokan@allbohus.se.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryteringsstöd.
Vår policy är att våra rekryteringsannonser ligger kvar till tjänsten är tillsatt.