Musikskolan

Musikskolan

Musikskolan i vår kommun har sin bas i det som tidigare var Stenlyckeskolan och ligger i anslutning till fritidsgården, med vilka vi har ett nära samarbete. Flera av lärarna bedriver också undervisning i de mindre skolorna ute på landsbygden.

Alla elever i kommunen har möjlighet att få undervisning på ett instrument eller i sång. Antagningsåldern för de olika instrumenten och solosång varierar (se vidare på fliken "Kurser och priser") men naturligtvis är man välkommen att börja när som helst under skoltiden - ända upp till trean i gymnasiet. Undervisningen sker antingen enskilt eller i grupp.

På vissa instrument/sång är anmälningstrycket extra stort, vilket kan medföra att man ställs i kö (kontakta Musikskolan för aktuell information). 

Vi som arbetar på Musikskolan strävar efter att utveckla elevens kreativa och tekniska förmåga och försöker anpassa vår undervisning efter varje individs förutsättningar och ambitioner.

Jullov

Nu börjar höstterminen gå mot sitt slut och vecka 50 blir sista undervisningsveckan på Musikskolan (om ni inte har bestämt något annat med er lärare). Vi på Musikskolan vill tacka alla våra fantastiska elever för den här terminen och hoppas förstås att vi ses igen efter jullovet.

Undervisningen för vårterminen startar igång igen vecka 3 (14 januari).

Vi på Musikskolan önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.