Hjortsberga fritidsgård

Här kan man sitta och snacka med sina kompisar, ta en hamburgare, spela biljard, pingis eller bandy, se på TV eller bara prata med vuxna.

Hjortsberga
Vi har tillgång till gympasalen varje torsdags em. och fredagskväll. Oftast spelas det "Dasset" och bandy, men även turneringar/tävlingar ordnas.

Några gånger / termin erbjuds det aktiviteter tillsammans med de andra gårdarna i kommunen, t.ex. dans, turneringar, filmnatt m.m. och givetvis är alla dessa aktiviteter drogfria.

Varje år ordnar fritidsledarna i kommunen, tillsammans med "Fältgruppen", en drogfri skolavslutning för alla nior. Niorna åker iväg i bussar till ett hemligt ställe där man äter en god tvårätters middag, dansar och har skoj och få delta i olika aktiviteter under kvällen. Och detta är något som de allra flesta nior vill åka med på. "Fältgruppen" består av representanter från socialförvaltningen, polisen och fritidsledarna i kommunen, där man har ett nära samarbete med varandra.

Det är personal från fritidshemmet som turas om att jobba på fredagskvällarna och vi har alltid hjälp av en förälder eller en vuxen från Hjortsberga gymnastikklubb, så man jobbar alltid två på kvällarna.

Öppettider

Torsdag 14.30-17.00 (för år 3-6)
Fredag 18.30-23.00 (från år 6 och uppåt)