F-3

Förskoleklass A - Catarina Axenbrant, Britt Boström


 

Förskoleklass B - Helene Eklund Forsmark, Hanna Bolander Stenson

Hanna Bolander Stenson är förskollärare i förskoleklass B. Hon är utbildad till förskollärare. Om skolan säger hon så här “För mig som tar emot de yngsta barnen på skolan är tryggheten i sin nya klass viktigast. Alla barn är olika och jag vill ge varje barn möjlighet att utvecklas och lära i en lustfylld miljö.”. Hennes fritidsintressen är familjen, djur och hus. Hon tränar och håller i gruppass i hennes lokala förening.

När hon gick i skolan gillade hon svenska och musik.

 


 

Förskoleklass C - Annette Brynolf, Josefine Håkansson

Josefine Håkansson är förskollärare i förskoleklass C. Har arbetat på Grönkullaskolan sedan 2010 och utbildar sig just nu till förskollärare. Hon tycker att det är viktigt att ta tillvara på leken som ett redskap för lärande.

På fritiden gillar hon träning, att läsa och att var i trädgrden. Hon gillar att hitta på roliga saker med sin familj.

När hon gick i skolan gillade hon allt praktiskt, som bild, slöjd, idrott, hemkunskap och musik.


 

Förskoleklass D - Jennie Arnesson


 

Carina Andersson är klasslärare i 1A. Hon tycker att det är viktigt att man ska få vara nyfiken och ha roligt i skolan. På fritiden gillar hon natur och trädgård.


 

Marie Persson är klasslärare i 1B och arbetar även med Skapande skola. Hon är utbildad lärare med inriktning matematik och NO/teknik. Hon har arbetat många år i förberedelsegrupper.
Hon tycker att det är viktigt att se varje individ och att vara nyfiken när man arbetar i skolan.
På fritiden sjunger hon i kör och promenerar. När hon gick i skolan så gillade hon matematik bäst.


 

1C 


 

2A - Eva Göransson


 

2B - Åsa Ideström Gallardo


 

2C - Erik Palm


Pernilla arbetar som klasslärare för klass 3A. Hon är förstelärare med uppdrag att arbeta med skolutveckling och systematiskt kvalitetsarbete. Hennes utbildning är inom förskolan och grundskolans år 1-3. På Grönkullaskolan har hon arbetat sedan 2002.

I skolan tycker hon att det är viktigt med en tillåtande och öppen kultur där det finns tid och förståelse för olikheter.  

På fritiden så är hennes intressen böcker, film, teate r, resor, matlagning och att umgås med vänner. 

När hon gick i skolan så gillade hon svenskämnet bäst. 


 Elin Pettersson arbetar som klasslärare för klass 3B. Hon är utbildad från Linnéuniversitetet och har också läst på Högskolans för Lärande och Kommunikation i Jönköping. Detta är hennes andra år som lärare. 

För henne är det viktigt med grundläggande kunspaer för att kunna bygga vidare i de olika ämnena. Hon tycker att eleverna behöver känna sig trygga i klassen för att kunna utvecklas, både kunskapsmässigt och som personer. 

På fritiden så dömer Elin fotboll, både damer och herrar. Detta gör att träning är en viktig del av hennes framtid. När hon gick i skolan var hennes favoritämnen matematik och textilslöjd.


 

3C - Jessica Petersson